Oltuani jonkin aikaa pois näistä verkoista, palasin taas jokapäiväisen elämän pariin ja kiinnitin huomioni käsittämättömään asiaan. Valtakuntamme paras päivälehti sekä asiallisimmat nettisivut kertoivat järjettömästä väkivallasta valtakuntamme pääkaupungissa. Joukko nuoria, osa ihan lapsia, osallistuu satunnaisiin väkivallan tekoihin ilman mitään syytä. Mallia on otettu suuresta maailmasta. Jaetaan pisteitä kavereille, mitä pahemmin toista sattuu. Täydellinen tyrmäys eli knockout on heille hieno juttu. Tämähän on pöyristyttävää. Ensimmäinen ajatukseni oli, että nämä tyypit on vietävä syvälle kellariin lukkojen taakse ja avain pitäisi heittää Vantaanjokeen. Ei tässä pään silittely auta.

Jatkoin kiukuissani jutun lukemista ja pöyristyin lisää. Suurin osa näistä typeryksistä on maahanmuuttajia - no niin. Ennen niitten puukkojen ja puntareiden kanssa heiluivat pääasiassa omaan kansallispukuunsa pukeutuneet syvällä rintaäänellä kovaa puhuneet heimolaiset, mutta hekin ovat aina rähisseet keskenään tai paremminkin eri sukujen välillä. Tavan ihmiset ovat saaneet olla rauhassa. En edelleenkään ole rasisti, mutta ymmärrän tasan mainiosti persuja ja etenkin sitä inhokkia, Halla-ahoa. Ymmärrän tasan tarkkaan niitä pakolaisia, joiden on ollut ihan pakko lähteä karkuun omasta maastaan hengenlähdön uhalla, mutta kun tullaan pakolaisina vieraaseen maahan, on hyväksyttävä maan lait ja tavat.

Nyt minä taas toistan itsenäni, mutta pakkohan tässä on. Käännän nämä etnisten ryhmien tilanteet päinvastaisiksi. Jos meidän olisi pakko lähteä pakolaisiksi vaikkapa Saudi-Arabiaan, niin oletammeko me, että saisimme siellä vapaasti temmeltää omien uskonnollisten ja poliittisten mieltymystemme mukaan? Olisiko meillä oikeutta vaatia koulussa suvivirttä tai enkelitaivasta laulettavaksi koulujen kevätjuhlissa tai olisiko meillä oikeutta lähteä vaatimaan uskonnollisen laulun kieltämistä jossain tilaisuudessa? Maassa, jonka lainsäädäntö perustuu Koraaniin! Olisiko meillä oikeutta vaatia samoja etuja yhteiskunnalta ja työpaikoilta, jos emme osaa kunnolla maan kieltä ja tapoja? Perusturvaa voimme pyytää, mutta kun lähdemme pakolaisiksi, on otettava nöyränä vastaan se, mitä pakomaasta saadaan.

Vaurauskateushan tuossa Helsingin kuviossa on syynä. Suurin osa suomalaisista on jostain pakolaismaan kulmista katsottuna hirvittävän rikkaita. On älykännyköitä, muotivaatteita, omat pankkikortit, iPadit ja muut tabletit, kotona oma tietokone ja telkkari ja niin edelleen. Suurella osalla suomalaislapsista on edelleen varaa harrastaa ohjattua toimintaa, jos kohta osalle suomalaisista sekin alkaa olla liikaa. Siispä jos et saa samaa kuin ympärilläsi näet, syntyy kateus. Kun ei ole varaa harrastaa, kun ei ole sellaisia välineitä, joiden kautta tulee hyväksytyksi, niin on pakko purkaa sitä turhautuneisuutta. Onko maahanmuuttajataustaisilla sitten ainoa purkamisväylä tuo väkivalta? Tuskin se siihen kulttuuriin alunperin kuuluu, mutta pakolaisina tänne tulleet eivät välttämättä ole elämänsä aikana juuri muuta nähneet kuin silmitöntä väkivaltaa ja malli on siten sieltä saatu.

Suomi elää tällä hetkellä taloudellisessa kurjuudessa ja siksi minun mielestä meidän pitäisi pysäyttää pakolaisten ottaminen niin pitkäksi aikaa, että maamme pääsee taas ylös. Ne, jotka ovat jo täällä enemmän tai vähemmän aikaa olleet ja syyllistyneet rikoksiin tulisi karkoittaa - koko suku kerralla. Jos ei kerran voi hyväksyä yhteiskunnan sääntöjä ja ottaa tarjottua apua vastaan, niin ei täällä ole pakko olla. Suomalaistaustaiset väkivaltaan syyllistyneet lapset ja nuoret saavat luvan vastata tekemisistään täällä kotimaassa. Alaikäisten syyllisten vanhemmat vastuuseen ja todella ankaraan vastuuseen.

Minä olen oikeassa. Kovia sanoja.