Olen taas ollut pitkään pois netin ääreltä tekemässä kaikkea jonninjoutavaa. Itse asiassa olen minä netistä saanut lukea asioita ja olenpa vaan todennut, että me suomalaiset tulemme vuosi vuodelta hullummaksi.

Otetaan nyt esimerkiksi nämä Perussuomalaiset. Kynsin ja hampain vastustetaan maahanmuuttoa ja aletaan jo syyttää jokaista maahamme tulevaa tummapintaista muslimia raiskaajaksi ja elintasopakolaiseksi. Nyt olisi taas syytä laittaa isoja jäitä hattuun. Oulun raiskaajat olivat ihan tavallisia suomalaisia valkoihoisia - lienevätkö äänestäneet sanonko minä ketä. Siellä Oulun seudulla nimittäin asustelee yksi herrasmies, joka oikein naamakirjaan laittoi julkilausuman, että koko kansa on nyt laitettava barrikadeille monikulttuurisuutta vastaan. Oikeinko kuvitteli herra olevansa fiksu ja filmaattinen? Mielipidevapaus on oltava ja sananvapaus myös, mutta kansanedustajan asemassa olevan ihmisen tulisi tuntea eettiset tavat ja puolueensa ohjelma (joka tosin on aika kiikun kaakun, että onko rasistinen ohjelma) ja käyttäytyä niiden mukaan. Mutta eihän sitä tarvitse niin tarkka olla - annetaan vähän tummille pojille turpaan - henkisesti tai fyysisesti. Tännehän ne ovat tulleet meidän maatamme riistämään. Hei haloo... Jos joukossa muutama luikuri onkin, niin kyllä suurin osa on ihan oikeasti lähtenyt pakoon aivan järkyttäviä elinolosuhteita esim. Syyriassa. Vähintä, mitä täällä voidaan tehdä, on tarjota turvallinen ympäristö ja siitä vähitellen sitten tähän yhteiskuntaan sopeutuminen.

Suomen ammattijärjestöt ovat kaistapäiden kansoittamia. No, eivät kaikki, mutta kun kolmen ässän (SIpilä, Soini, Stubb) konklaavi tarkkaan laski, mitä pitää tehdä, jotta maamme lähtee nousuun, niin eikös siellä SAK noussut heti tikkaille kiljumaan, että meiltähän ei oteta etuuksia pois. SAK:laisista monet ammattiryhmät tienaavat tosi paljon ja heiltä olisi helppo ottaa esim. veroina yhteiskuntamme rakentamiseen. Niinhän sitä vasemmistopuolueet (Vihreät, Vasemmistoliitto) kailottavat. Isotuloisille litra maitoa maksaa saman verran kuin pienituloisille.

Täytyypä taas kohottaa verenpainetta ennen seuraavaa kirjoitusta.

Kovia sanoja!