Olen seurannut erittäin tarkasti tätä taistelua muka isänmaallisten suomalaisten ja vastapuolella suvakeiksi haukuttujen maahanmuuttopolitiikkaan ja turvapaikanhakijoiden oikeuksiin positiivisesti suhtautuvien välillä. Ihan ensimmäiseksi sanon, että olen vakaasti sen kannalla, että kaikki raiskaajat ja sitä yrittävät tai jo yrittäneet ovat tehneet rikoksen. Eduskuntamme, hallituksemme, lainlaatijamme ovat aivan liian lepsuja tässä tilanteessa. Nyt olisi saatava aikaiseksi pikalait rangaistusten koventamiseksi. Raiskauksesta vähintään kymmenen vuotta ankaraa vankeutta - ei mitään lepokotiin verrattavaa, vaan lähemmäksi Siperiaan verrattavissa olevaa. Turvapaikanhakijoilta oikeus hakea turvapaikkaa puhumattakaan sen saamisesta, on otettava heti pois. Kansainväliset lait kieltävät tällaisen pakolaisen lähettämisen kotimaahansa, jos häntä oletettavasti uhkaa kuolemantuomio tai hengenmenetys muulla tavoin. Siispä pakkotyötuomio jossain supersyrjässä - kyllä Suomessa erämaata riittää. Olkoon tämä lähtökohta.

On ihan totta, että turvapaikanhakijat ovat määrällisesti melko suurella porukalla syyllistyneet rikoksiin ja siinä on tällaisella vanhalla suvakilla sietämistä. Minua kuitenkin kummastuttaa, että missä ne Odinin prinsessat ovat oikein olleet, kun vuodesta toiseen kantasuomalaiset ovat tehneet tuhansia raiskauksia täällä kotimaassa. Meillä ovat naiset olleet vaarassa kivikaudelta alkaen, mutta vasta nyt aletaan asiasta vääntää tällaisia otsikoita, perustaa turvapartioita ja syyllistää täysin viattomia ihmisiä, jotka ovat lähteneet pakoon täysin epäinhimillisiä oloja omissa kotimaissaan. Viralliset tilastot kertovat totuuden, ei täysin rasistinen ja järjetön MV-julkaisu, joka pitäisi lailla kieltää. Sananvapaus on, mutta ei sananvapauden verukkeella saa yllyttää rikoksiin ja esittää aivan julkeita valheita, jotka täyttävät kunnianloukkauksen määritteen. Ne ovat rikoksia.

Olen muutaman kerran katsonut MV-julkaisua ja sieltähän paistaa läpi järjetön tyhmyys. Asioista kerrotaan suurin sanoin ja selkeää totuutta vääristellään. Hämmästyttää, että tässä maailman parhaan koululaitoksen maassa on oikeasti niin helposti jymäytettäviä ja ympäripuhuttavia ihmisiä, jotka menevät moisen julkaisun retkuun. Kun tuollaista saastaa julkaistaan, niin jossain kohtaa tulee vastaan seinä. Vihan lietsominen tulee johtamaan järkyttäviin tekoihin ja jos tavallinen suomalainen ei tätä usko, niin jossain vaiheessa alkaa kukkakauppiailla olemaan seppeleiden tekemisessä ylityötarvetta. Nähtiinhän se 30-luvulla Saksassa, kun täysin perusteetta alettiin viattomia ihmisiä viemään keskitysleireille ja se tapahtui täysin järjettömin perustein. Vaikka turvapaikanhakijat tekevätkin rikoksia, ei kenelläkään tavallisella ihmisellä ole oikeutta lähteä käyttämään omia ratkaisuja, vaan se on viranomaisten tehtävä. Nuo Odinin prinsessat ylittävät vihaa lietsoessaan vielä jonain päivänä virheen ja siitä leimahtaa liekki, jonka sammuttaminen on vaikeaa, ellei mahdotonta. 

Meillä on tässä maassa muutenkin tosi paljon työtä tehtävänä, että saamme tämän ruikulatalouden nousuun. Tuollaisten typerien suojelujoukkojen perustamisen asemesta pitäisi tässä kohtaa käyttää energiaa sen miettimiseen, miten peukaloitaan pyörittävät turvapaikanhakijat saisivat sellaista tekemistä, joka vähentäisi tarvetta tehdä maamme lakeja rikkovia tekoja. Se, että tänne tulevat voisivat kotiutua ja oppia maamme lakeja ja kunnioitusta kantaväestöä kohtaan vaatii rauhanomaista integrointia eikä mitään kaljupäisten nahkatakkiäijien uhoilua. Viha herättää lisää vihaa.

En edelleenkään hyväksy kenenkään tekemiä rikoksia. Aloittaessani tämän jutun kirjoittamista, olin sitä mieltä, että rikoksia tekeviä ihmisiä on rangaistava. Meillä on määrällisesti huomattavan enemmän kantasuomalaisia valkonaamoja tekemässä näitä rikoksia verrattuna muualta maailmasta tuleviin pakolaisiin. Muistakaa se.